Alvedrøm og skogen

I skogen utforsket vi et område vi ikke har vært i før. Vi fant en skrubb, litt lav, og et alvehus. Hele turen var for å komme i gang igjen etter jeg har vært syk i flere uker. Typisk sesongsyk med bakterier fra bhg og hoste som tok knekken på meg. Jeg har ikke vært sånn syk på 6-7 år og var redd for å pådra meg en lungebetnnelse. Jeg sa nei til antibiotika og legen sa jeg blir nok ikke raskere frisk mav medisiner uansett og anbefalte å drikke ingefærte med honning, saltvannspray til nesa og slimløsende hostesaft og se an maks to uker til. Jeg ble til sluttfrisk da jeg startet med masse ingefær-te, ingefærshots og selvplukket chaga. Og litt slimløsende saft fordi jeg synes det smaker godt..hehe. Jeg hostet så mye at musklene rundt ribbeina var ømme i de 3 ukene. Jeg er frisk nå, så vi vandret i høstskogen som minnet meg om en vakker drøm.

Natta før drømte jeg om en moseskog. Alt var med litt uklart tåkesyn, solskinn og solflekker i lufta og i bekken. Jeg så et lite alvehus i roten av et tre og la meg ned på magen for å kikke inn. Det kom en lystråle ut foran alvehulen som lokket ut en liten tingeling-skapning en høstmorgen med vakk grønn kjole, grønne sko, langt blondt hår, lys hud og hvite fjæraktige blomster-dusker i kjolen og som hårpynt og rundt håndleddet. Fylt med kjærlighet sa hun til meg at hun var der for å lære meg å se alver når jeg var våknet igjen og jeg måtte konsentrere meg og huske denne magiske følelsen når jeg er i skogen og se litt etter dem. Plutselig så skjer det. Når jeg på fredag var der i skogen husket jeg stemningen i drømmen og prøvde å igjennskape den med bilder.
Ser du også alvehus i skogene og har livlige drømmer?

 

 

 

 
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Schubi bubi

Schubi bubi

27, Søgne

Hei! Jeg er Vero, introvert sær person med nysgjerrighet. Bloggen er ment til å utrykke meg fordi jeg liker å dele med verden skriftlig eller med bilder og noen ganger i kunst.

Kategorier

Arkiv

hits