Sykle i solnedgang

Jeg var ute å syklet og prøvde å finne tilbake til en sti hvor ei venninne har tatt meg med i sommer for å plukke ramsløk. Jeg var på joggetur innover der en gang og endte nemlig feil. Men det var så fint der at jeg tok med meg kjæresten og endte opp ved et annet vann som var utrolig fint og knausene var fult av bær. Dessuten var det fult av gapahuker, nydelig vann og troll på alle kanter. Vi bestemte oss for å komme tilbake der senere med en vennegjeng. Vi viste stedet til et annet vennepar for å vise og planlegge og da vi kom ditt stod det et bål klart til oss. Trollene her er episke for de visste nemlig at vi kom! Så vi grillet deig og drakk kakao til mørket kom og gikk i det regnet svømte over dalen.

I dag, denne gangen, fant jeg riktig sti, inn bak en gård hvor første delen var en bilvei. Veien ender med et vann, og så er det umulig å bruke bil videre hvor det er alt for store steiner og skrå nok til at en vespa kanter. Men jeg kjente igjen veien til der ramsløkene vokser. Jeg var alt ganske sliten av å sykle helt hjemmefra allerede, men det var så vakkert der inne og lurte på hvor denne steinete veien førte meg videre. Det ble deretter litt terrensykling hvor dekkene fikk igjennomgå og svetten silte av konsentrasjon for å ikke tryne de neste meterene som var bratte og skarpe steiner. Tørte liksom ikke stoppe opp for å ta bilde av de fine tjønnene jeg syklet forbi for så å ende opp på en smal vei igjen.
Det viser seg å ende ut på en gammel vei med råttne hytter, hullete stabbur og en vei som kommer ut til en mer moderne hytte rett før den leder ut til en annen gård som er i drift. Jeg klarte det før det ble mørkt som er problemet med denne årstiden! Men ikke før sola kastet sine fargespill og stråler over mose i solnedgangen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Schubi bubi

Schubi bubi

27, Søgne

Hei! Jeg er en introvert person med nysgjerrighet. Bloggen er ment til å utrykke meg og dele med verden.

Kategorier

Arkiv

hits